Sunday, January 18

tamat exam, tamat semester pertama IJAZAH

syukur sangat, habis dah exam.. sebelum ni serabut duk fikir pasal EXAM sebab yelah bila akhir tahun banyak la kerja nya, pastu time nak akhir tahun ni jugak lah nak exam nya.. tapi takpe, alhamdulillah semuanya berakhir dengan selamat dan jayanya walaupun tak tahu bertapa nak berjaya lagi RESULTNYA, tunggu aje lah keluar result bulan februari ni.. mudah-mudahan semuanya okay.. empat kali berturut2 sepanjang dua minggu terpaksa berulang alik ke KUALA LUMPUR untuk menunaikan tuntutan sebagai seorang pelajar yang berwibawa.. cewahh, ayat nak dasat aje ha.. haha.. sekarang tengah fokus menyiapkan projek baru, nasib baik la lepas exam baru start dengan projek baru.. kalau tak, memang berlari-lari and terkejar-kejar la jawabnya.. sekarang dah pertengah Januari 2015, berharap sangat result yang akan keluar dalam 4 minggu lagi ni sangat memberansangkan dan memperoleh keputusan yang baik.. aminn

#lifeupdate

No comments:

Post a Comment