Thursday, October 16

GIVEAWAY by melangkau garisan!

woot, woot nak join satu giveaway dari sorang blogger ni.. dia punya giveaway buat aku sangat TERTARIK okay, why? sebab perfume kegemaran, kesukaan dan kegilaan.. haa, kau hado? haha.. korang pun boleh join giveaway ni, sorang yang bertuah akan dapat SET MINIATURE perfume CHANNEL ni ye, yang lain-lain yang bertuah akan dapat SHAWL youllss.. meletop gitu dapat shawl free kan..  kalau sesiapa yang berminat tu boleh la dapatkan syarat-syarat untuk sertai giveaway dari BLOG NI .. jom ramai-ramai join!

Giveaway ni sampai 11 Nov 2014 aje tauu.. cepat2 sebelum terlambat!

5 comments:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  2. Good Luck!

    Singgah dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)
    http://www.azhafizah.com/2014/11/contest-channel-set-perfume-giveaway-by-melangkaugarisan.html

    ReplyDelete