Wednesday, June 18

NAK KONGSI TIPS KECANTIKAN

Sekarang rasa macam consultant KECANTIKAN pulak haih, ramai kawan-kawan dok pm fb aku tanya tips, pasaipa? pasai dulu aku tak lawa lansung comot-comot then hitam pulak tu, sekarang takde la lawa sangat, lawak ade la.. asal ade je haa.. untuk tidak MENGHAMPAKAN rakan-rakan yang asyik pm aku tu, ni ha tips kecantikan yang aku nak kongsi dengan korang ni totally aku sendiri yang guna, takde COPY PASTE tips dari orang hokayy.. tips yang datang dari kegunaan seharian aku.. boleh try kalau nak, insha Allah dengan izin Allah.. yang penting kena rajin.. jom baca tips yang aku nak kongsi ni.. =)


SELAMAT MENCUBA!


No comments:

Post a Comment