Sunday, May 4

KERAP DEMAM

erm, tengok title pun dah tahu aku ni kuat SAKIT kan.. semenjak dua menjak ni entahlah, kerap sangat DEMAM dan sakit2 badan.. demam sikit je, tapi KERAP sangat.. kalau sekali demam teruk terus takpe, ni tak demam teruk just demam petang then esok tengahari dah okay, pastu dua minggu or tiga minggu kemudian tu demam lagi.. kenapa eh? salah makan ke? salah tidur or teruk sangat buat kerja.. walaupun yang sado je kerjanya.. maybe kena tidur 2 hari tak bangun2 baru dapat recover back semua ENERGY kot kan? haha.. takpe, sakit tu kan penghapus dosa2 kecil ... ALHAMDULILLAH.. doakan kesihatan saya ye..

p/s : ni tengah tulis blog dengan keadaan demam weyy..

2 comments: