Sunday, February 2

tahun 2014 dan dah bulan februari

Ya Allah kejapnya masa berlalu, rasa macam baru je masuk tahun 2014, tup2 tengok dah bulan FEBRUARI dahh.. sadisnya rasa, cepatnya masa berlalu, rasa macam baru dua hari lepas je update blog (padahal dah berbulan tak menjenguk lansung) haha.. dan aku masih disini, BEKERJA disini, di COMPANY yang sama, TUGAS yang sama.. fuhh, dah dua bulan lebih dah kerja kat sini, macam2 benda dah buat, macam2 orang dah buat, macam2 kes dah handle, segala MACAM2 lah kat ofis nih.. takde pape cerita yang nak dikongsi buat masa ni, maybe next update kot.. hehe..

minggu depan gajiiii.. hahaha

No comments:

Post a Comment