Thursday, December 19

cukup SEMINGGU lebih bekerja

Tahun 2013 ni banyak BETUL benda terjadi pada aku ni.. tahun ni jugak, BLOG ni hanya aku update beberapa kali je, sibuk dengan FINAL sem, sibuk dengan FINAL PROJEK, sibuk dengan masalah HATI, sibuk dengan GANGGUAN dari orang2 yang tak perlu aku ambil peduli pun.. ahh, sadisnya hidup ni haa.. bulan terakhir tahun 2013 pun dah nak HABIS dah, lagi 10 hari je lagi tahun 2014 akan menjelma.. sekejapnya rasa, memang masa berlalu macam KILAT.. erm, harini cukup seminggu lebih aku BEKERJA, omg. haha.. aku start KERJA 11.12.2013 wey, cantik punya tarikh tuu.. kann??. 1st day masuk kerja CUAK la jugak sebab tempat baru then orang2 yang berlainan kaum kn, opss bukan RACIST okay but nak bagitahu je aku kerja dengan indian dan sikh.. Hentam jelah, nak kerja punya pasal, dah tak larat duduk kat rumah je, lepas BELAJAR bulan 5 dulu, almost 6 bulan aku tanam ANGGUR takde buah kat rumah tu, bisnes still running tapi paham2 la sekarang semua nak pakai duit kan, so kena lah start cari kerja.. KERJA aku tak hebat mana pun, KERANI CABUK je coz company security je pun.. tapi kan, kerja kat sini best sangat.. tak PRESSURE lansung, bos pun baik gila.. sesapa nak merasa keseronokkan bekerja kat sini, sila APPLY lepas aku dah behenti nanti, tu pun if aku dapat kerja lain la.. actually kerja kat sini best sangat, tapi aku still gak kena FIKIR masa depan aku kan, takkan ada DIPLOMA kerja kat sini je.. haha.. DEMAND tauuu.. now memang kena chill dulu sementara nak plan masa depan.. then the most important, nak sambung belajar lagi nanti, insyaAllah.. =)
# visit fb page firaz's item aku tau, coz aku berniaga lah sikit2, boleh buat saving untuk kawin nanti kan.. hahaha

No comments:

Post a Comment