Friday, August 31

KENAPA MALAS sangat nii..

dah lama sangat dah ni tak UPDATE blog, entah la jari ni terasa macam malas-malas je nak menaip and tulis pape cerita, since dah masuk belajar balik then tambahan pulak susah nak dapat INTERNET macam dekat rumah, ni yang jadi bertambah malas ni.. JARI ni pun da ilang feel nak tulis cerita dekat blog.. untuk pengetahuan u'olls , aku skang da start belajar balik after 5 months PRAKTIKAL and 2 months LEPAKING kat rumah je.. hehe.. now da jadi student balik but perasaan as a STUDENT tu still takde, haha.. baru2 ni time HARI RAYA pun tak best coz tak pergi mana2 pun, asyik sibuk je dengan BUSINESS sampaikan baju raya pun tak pakai lagi, ade je kat dalam ALMARI tu.. hum, raya pun baru lepas 2 minggu je, then now sambut MERDEKA pulak, so rasenye masih awal untuk aku wish SELAMAT HARI RAYA, maaf zahir dan batin kepada yang mengenali diri ni dan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN.. =)

open house takde tahun ni, kena tunggu jela if ada kenduri kat rumah ni nanti.. hehe =P
p/s : InsyaAllah ada la lagi entri pasni, itupun kalau jari2 and otak ni rajin nak bekerja lebih masa.. haha