Monday, September 5

berRAYA bersama DSKians :)

yeah, dah balikk ke KAMPUS 'kesayangan' ku semulaa... LETIH, MALAS nak balik tapi nak wat camne, kena balik jugakk lah..1st day class memang lah rasa tak SEMANGAT lansung lahh. tapi time nak habis kelas tu  memang TERBAEEKK lah sebab semua plan nak beraya then ramai pulak yang BAWAK biskut raya..apa lagi, melantak ramai2 la jawapannya wey.. Walaweh best giler habaq hang, rasa HAPPY sangat doe, rasa BAHAGIA dengan 37 famly aku yang GILA2 semua tu weyh..ni aku letak pic untuk tatapan korang. :D
CANDID time, haha, semua tengah sibuk makan and menikmati kesedepan kuih2 tuu :D
yang TENGAH2 tersepit antara gadis2 melayu ni is our MACROECONOMIC LECTURER
p/s : nampak macam biasa2 je, tak menarik, tak banyak makanan tapi kami HAPPY sangat2..sayang korang sangat2, meriah giler lahh time tuu.. :)

No comments:

Post a Comment