Wednesday, June 15

GREAT weekend :)

Thanks to NOR SYAZRINA and NUR AIZAN coz we all have a great weekend together kan..lame aku rase kita tak lepak sesama since MASING2 dah sebuk dengan life sendiri.. Hum, BTW aku rase seronok sangat dapat spent time camni,dapat jalan2 g shopping2, kalau dulu shopping cara TAK berdwet, yelah time skolah lagi,but now SHOPPING tak ingat dunia..HAHA..tengok SALE semua nak beli..
 The MOST amazing activities for that day is kitorang pegi wayang cerita KL GANGSTER..best doe..ley igt ayat dalam citer tu..tambah pulak zizan razak pun ada,memang ada jugak lah part lawak yang kecoh satu panggug..RUGI tau tak tengok citer niey..
 Then kitorang pegi kenduri jadi ala2 MAK DATIN tau.. Happy sangat walaupun tak berapa kenal orang..HEHE..Aktiviti lagi ea, humm,g karoake ngan ALAN n SHAHRIL (sahabat laki yg paling rapat) then, g makan western sesame..sembang2 sambil tgk FOOTBALL..

mane pic kita wey?takde laa..apsal kita tak tangkap gambar ea beb?..HAHA

No comments:

Post a Comment