Tuesday, April 5

Exam VS Stress

Final is Coming!!
Sebut je pasal exam mesti dikaitkan dengan stress kan.. Stress tulah yang sedang melanda kehidupan aku sekarang ni.. Bila time nak exam je, mesti banyak benda nak kena pkir, tajuk subjek ni tak habis lagilah, tajuk tak faham lah,nak study itu, nak study inilah..macam2 benda lagi..Kadang2 rasa macam nak je tarikh exam tu ditunda jauh ke depan lagi sebab rase macam masih tak bersedia..

Stress menghadap buku2

Tapi bila di pikir2 balik, selama mana lagi nak tunda exam tu kan.. tunda lama mana pun aku tetap tak kan bersedia, so nak tak nak kena la go through jugak.. Stress ni tak kan habis selagi paper exam tu tak habis.. So aku kena lah study smart supaya paper exam tu CEPAT habis..


Jom bercuti ke pantai, tapi awas!! TSUNAMI yea..

Lepas habis exam,cuti semester pun bermula.. so aktiviti utamanya pergi holiday, boleh release stress kan.. tak sabar nak cuti.. seronoknya!! :)

No comments:

Post a Comment