Friday, April 29

Home Sweet Home :))

Opps..lpe nak update blog lah..hehe :)
Actually da 2,3 hari balik rumah tapi still takde mase nak update blog, bz mengemas semua barang2 yang bawak balik dari ostel lah..kalu duk umah sewa boleh la tiggalkan kat rumah sewa kan..btway, seronok sangat bila semua exam dah habis n now ley rehat dengan tenang dekat rumah.. seronok nye nanti dapat g jalan2:))

Wednesday, April 6

EXCLUSIVE!Zizan Raja Lawak ft. Dina - Selamat Tinggal

First time aku dengar lagu ni waktu awal2 lagu ni kuar aku dapat rase sumthing to someone..tp aku sendiri pun tak pasti..Aku rindukan saat zaman kanak2 aku dulu.. bahagia sangat.. alangkah bestnye kalu saat2 tu dapat aku ulang semula.. aku dapat katakan sedikit sebanyak aku harapkan aku berjumpa semula dgn kawan waktu kecik aku but aku tak mengharapkan ending yang menyedihkan.. hanya berdoa ditemukan and bahagia bersama selamanya.. But jodoh pertemuan di tangan Tuhan, hanya Dia yang layak menentukan segalanya.. But truly said, i miss that moment so much.. :(

Tuesday, April 5

Exam VS Stress

Final is Coming!!
Sebut je pasal exam mesti dikaitkan dengan stress kan.. Stress tulah yang sedang melanda kehidupan aku sekarang ni.. Bila time nak exam je, mesti banyak benda nak kena pkir, tajuk subjek ni tak habis lagilah, tajuk tak faham lah,nak study itu, nak study inilah..macam2 benda lagi..Kadang2 rasa macam nak je tarikh exam tu ditunda jauh ke depan lagi sebab rase macam masih tak bersedia..

Stress menghadap buku2

Tapi bila di pikir2 balik, selama mana lagi nak tunda exam tu kan.. tunda lama mana pun aku tetap tak kan bersedia, so nak tak nak kena la go through jugak.. Stress ni tak kan habis selagi paper exam tu tak habis.. So aku kena lah study smart supaya paper exam tu CEPAT habis..


Jom bercuti ke pantai, tapi awas!! TSUNAMI yea..

Lepas habis exam,cuti semester pun bermula.. so aktiviti utamanya pergi holiday, boleh release stress kan.. tak sabar nak cuti.. seronoknya!! :)

Stiletto..

sweat and stilleto.. takde kene mgena pun kan..sbenarnye nak cerite pasal stilleto je..hehe:)

Stiletto..dah banyak laman web dah aku survey pasal kasut stiletto ni tapi susah sangat nak dapat yang dekat2 tempat aku.. aku nak sangat kasut tu sebab as bakal secretery yang success(hehe,puji diri lak) perlu nampak elegent.. lagipun memang rule tempat ni kitorang perlu formal untuk ke kelas.. lagipun kitorang g kelas pakai blazer, so bertepatan dengan itu, kenelah pakai heels kan.. :)

cantik tak stiletto nieyh?..hehe

So cuti semester ni aku kene survey merata2 lah kan sebab nak cari stiletto ni kan.. so just prepare for money ..


sweet sgt3.. :)



Intro..:))

Bissmillah.. Baru start wat blog sebab agak kebosanan tahap gaban arini..so lets start a new journey wif my life..:)) for those yang jadi follower,akan jadi follower and tak jadi follower pun,jenguk2 lah blog saye keyh..hehe